Blogi

 

YogaPlannerin seuraavia kehitys steppejä. Kesä kului nopeaan ja kesäprojekti päättyi ensimmäisen prototyypin julkaisemiseen Vercelissä. Paljon on vieläedessä, ennenkuin kaikki tarvittava tieto tallentuu tietokantaan, ja JoogaPlanneri löytää ulkomuotonsa ja käytettävyytensä.

Kesä kului nopeasti tutustuessa PostgreSQL-tietokantaan, Prisma ORM kirjastoon ja uusiin web-kehitys kehyksiin, Next.js ja React. Projekti oli siinä mielessä haasteellinen, että kukaan ei tehnyt sitä täysipäiväisesti, vaan muiden projektien ohessa. Aikataulu oli myöskin tiivis, vain pari kuukautta. Ja uusia omaksuttavia asioita oli paljon.

Tietoturvan ja testaamisen huomioiminen omissa kehitettävissä Next.js- ja React-websovelluksissa on erittäin tärkeää varmistaaksesi sovelluksen luotettavuuden ja tietojen suojan. Tässä on joitain keskeisiä vinkkejä, miten voit parantaa tietoturvaa kehittäessäsi web-sovelluksia:

Projekti on edennyt mukavasti ja uutta on opittu paljon. Uudet modernit työkalut kuten Next.js ja Prisma helpottavat paljon kehittäjien työtä, mutta tietysti uusien työkalujen opiskeluun täytyy myös varata aikaa projektissa.

Teknologian jatkuva kehittyminen on avannut uusia mahdollisuuksia eri aloilla, ja yksi merkittävimmistä innovaatioista viime vuosikymmeninä on ollut tekoäly (AI). Tekoäly on vallankumouksellinen työkalu, joka on muuttanut tapaa, jolla yritykset ja yksilöt suorittavat tehtäviä ja ratkaisevat ongelmia. Se tarjoaa tehokkuutta, luovuutta ja syvällistä...

Tietotokanta on tapa tallentaa tietoa, niin että tiedot liittyvät toisiinsa relaatioilla. Kun tehdään Web-sovellusta, käyttäjän on pystyttävä luomaan itse omat tunnukset palveluun, kirjautumaan sisään omilla tunnuksilla. Sitten käyttäjän on pystyttävä tallentamaan omia suorituksia talteen ja muokkaamaan niitä tarvittaessa. Tietenkin käyttäjän tulee...

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitusmuoto, joka yhdistää kehon, mielen ja hengityksen. Se juontaa juurensa muinaiseen Intiaan, ja sen harjoittamisella pyritään saavuttamaan fyysistä, henkistä ja emotionaalista tasapainoa.

React on suosittu JavaScript-kirjasto, joka on suunniteltu rakentamaan tehokkaita ja skaalautuvia käyttöliittymiä web-sovelluksille. Sen avulla kehittäjät voivat luoda interaktiivisia ja dynaamisia käyttöliittymiä, jotka reagoivat käyttäjän toimintaan ja tarjoavat sujuvan käyttökokemuksen. Tässä blogikirjoituksessa tutustumme Reactin...

Prisman Schema on tärkeä osa Prisman toimintaa ja sen avulla määritellään tietokannan taulut, sarakkeet, suhteet ja validoinnit. Schemaa käytetään Prisman työkaluissa, joiden avulla generoidaan tietokantakäsittelykoodia ja suoritetaan tietokantakyselyitä.

Web-sovellusten kehittäminen on nykypäivänä mielenkiintoista ja monipuolista. Useat kehittäjät hyödyntävät moderneja työkaluja ja tekniikoita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja skaalautuvan kehitysprosessin. Tässä blogikirjoituksessa keskitymme neljään tärkeään tekniikkaan: Next.js, React, Prisma ja PostgreSQL. Yhdistämällä nämä työkalut voimme...

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita